TATOVERING 

UNIKE DESIGN - DYKTIGE KUNSTNERE

 

Vi har lokaler til tatovering i Farsund, i Farøyveien 1 rett ovenfor CircleK bensinstasjonen.  Her treffer du Nana og Calin som er våre faste tatovører. Vi har også gjestetatovører fra in- og utland med jevne mellomrom.  Tatovørene hos Pigmentet utfører alle stilarter og lager design etter ditt ønske. I studio har vi variable åpningstider så du må kontakte oss for å booke time eller dersom du har spørsmål. 

GALLERI

VANLIGE SPØRSMÅL

Det er en del spørsmål som er gjengangere, her har vi samlet de fleste og forsøkt å gi så godt svar som mulig:

 

Hva er aldersgrensen hos Pigmentet?

18 år, udiskutabel

 

Tar dere drop-in?

Så sant vi har tid. Anbefaler timebestilling. Det hender vi har drop-in dager. Følg oss på Facebook for gode tilbud.

 

Jeg har forsøkt å ringe men får ikke svar?

Vi er ofte opptatt med kunder så rekker ikke alltid å svare. Du kan alltids sende oss en e-post til pigmentettattoo@gmail.com eller en melding via facebook siden vår. 

 

Hvor mye koster en tatovering?

Vi har minstepris på 800 kr. Pris avhenger av størrelse, stilart, fargebruk og motiv.

 

Tegner dere forslag?

Ja, vi er behjelpelig med å lage design ut i fra kundens ønsker. Vi tilbyr gratis konsultasjon. Tegning av design er inkludert i prisen på tatoveringen og koster ikke noe ekstra.

Gjør dere cover-up?

Ja.. Vær forbredt på å gå opp i størrelse på tatoveringen, men alt varierer. Og ofte trengs det flere lag med blekk for at det skal fungere. Send e-post med bilder av tatoveringen din og hva du evnt ønsker over.

 

Hvordan booker jeg time?

Det beste er om du  fyller ut et skjema HER med så mye informasjon som mulig så tar vi kontakt. Du kan også sende en melding via facebook, e-post, ringe oss, eller komme innom studio og prate med oss. 

 

Hvordan forbreder man seg til tatoveringstime?

Spis, ta en god dusj og vær uthvilt. Unngå å drikke alkohol kvelden i forveien. Unngå å lage avtaler som kan komme i konflikt med timen din - det hender vi bruker lenger tid enn antatt. Skal du ta en stor tatovering er det også viktig at kroppen får hvile i etterkant, 

 

Hvordan skal tatoveringen behandles?

Man får informasjon om etterbehandling både muntlig og skriftlig til når man tatoverer seg. 

 

Hvor lenge bør jeg holde meg unna sol og bading?

Tatoveringen kan smøres med sunblock ca en uke etter at den ble laget. Hvis du skal ut i solen er det fint å dekke til tatoveringen. Hvit t-shirt tilsvarer ca spf 5-7, så dekk gjerne over med et kompress e/l også.   Man bør unngå å bade før det har dannet seg ny hud over tatoveringen og alle eventuelle skorper har falt av.   Det er ikke gunstig å tatovere på hud som er eller nettopp har vært solbrent. Ikke bestill tatoveringstime umiddelbart etter sydentur o.l.

 

Er det farlig å tatovere seg?

Det er noen risiko forbundet med å tatovere seg. Du kan lese om dette nederst på siden her. 

Bør jeg ta en allergitest?

Hvis du skal ta en tatovering med farger og har mye allergier eller har reagert på kosmetikk, metall eller pigmenter kan det være lurt å ta en allergitest. Det koster 500 kr.

 

Kan jeg ta med en venn?

Studio er åpent for alle, men det kan fort bli trangt hvis du tar med hele venneflokken ;) 

 

Kan jeg ta med barn eller kjæledyr?

Nei

 

Hvordan betaler jeg?

Vi tar både kort og kontant. Vi foretrekker at man betaler med kort. Vi tar ikke kredittkort. 

 

Selger dere gavekort? Hvordan kjøper jeg det? Hva koster det?

 Vi selger gavekort i studio. Du kan selv velge beløp. 

 

Gjør det vondt?

Ja. Det varierer fra sted til sted og person til person, men man må forbrede seg på at det er lite behagelig. Det finnes bedøvende kremer og sprayer som kan virke til en viss grad. Man kan ta en Paracet og en Ibux i forkant av timen hvis man er nervøs for smerten. For de som er ekstra pysete selger vi lokalt bedøvende krem i studio som man kan ta på 1 time i forveien, denne anbefales kun til små og medium tatoveringer. 

 

Jeg er misfornøyd med tatoveringen jeg fikk, hva gjør jeg?

Vårt mål er å ha 100% fornøyde kunder. Dersom du har opplevd dårlig service hos oss eller ikke er fornøyd med resultatet vil vi gjerne at du kontakter oss. Vi gir gratis touch- up så lenge man gir beskjed innen 3 mnd fra tatoveringen ble tatt. Det er ikke gratis touch up på hender og føtter, eller på cover-ups.

 

 HAR DU ANDRE SPØRSMÅL DU IKKE FÅR SVAR PÅ KAN DU KONTAKTE OSS VIA FACEBOOK, E-POST ELLER TELEFON

PRISER

Her finner du våre priser på tatovering. Ønsker du en eksakt pris må du kontakte oss. 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

©2019 Pigmentet Tatovering & Skjønnhet