PERMANENT MAKE-UP

 

KUN DET BESTE ER GODT NOK

Vilde er utdannet inne permanent make-up hos Biotek Scandinavia - norgesledende innen pigmenter og kursing.

 

Vi bruker kun pigmenter fra Biotek, som gir fantastisk fargestabilitet og er allergivennlige. Vi har et godt utvalg i farger til både bryn, øyne og lepper. 

Du finner svar på vanlige spørsmål her.

ØYENBRYN

Velg mellom en rekke farger og stilarter, brynene blir tegnet til å passe ditt ansikt og etter dine ønsker. Behandlingen passer best for de som har noe hårvekst og gir et lett sminket uttrykk.  Regn med ca 1 uke tilheling hvor brynene ser mørke ut. Prisen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd.

PRIS KR. 4790-

ØYENBRYN KOMIBNASJON MICROBLADING & SHADING

Denne revolusjonerende teknikken kombinerer tradisjonell permanent make-up og microblading.

Her får du det beste av to verdener. Passer alle, er en spesielt god behandling for deg som har lite eller ingen hår. Prisen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd.

PRIS KR. 5790-

VIPPELINJE

Vippelinje er en diskret eyeliner som fremhever øynene uten å se sminket ut. Flott behandling for alle, spesielt deg som liker å gå uten sminke. Velg mellom sort eller mørk brun farge. Regn med å være hoven/rød i øynene 1-2 dager i etterkant, tilheling ca 1 uke - det anbefales ikke å bruke annen sminke de første 3-4 dagene.

PRIS KR. 2490,-

EYELINER OPPE/NEDE

Fin behandling for deg som bruker eyeliner daglig, dette gjør livet enklere! Velg selv om du ønsker en klassisk eller grafisk utførelse, med eller uten vinger. Ønsker du nedre vippelinje i tillegg til øyelokk gir dette et mer sminket utseende.

Regn med å være rød/hoven 1-2 dager i etterkant. Tilheling på ca 1 uke, det anbefales å unngå sminke i denne perioden. Prisen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd.

PRIS FRA KR. 2990,-

SHADED EYELINER

Det nyeste innen permanent make-up. Fin behandling for deg som bruker eyeliner og sminke daglig, gir et delikat sminket øye! Velg shading i den fargen som passer deg; grått, brunt, plomme eller olivengrønt.

Regn med å være rød/hoven 1-2 dager i etterkant. Tilheling på ca 1 uke, det anbefales å unngå sminke i denne perioden. Prisen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd.

PRIS FRA KR. 3790,-

LEPPELINJE & FARGE

Permanent make-up av lepper. Velg mellom en rekke farger. Form og oppretting av skjevheter blir utformet etter ditt ansikt og dine ønsker. Regn med å være hoven 2-3 dager, tilheling på ca 2 uker. De fleste opplever noe tørrhet og behov for ekstra fuktighet i 2-3 mnd etter behandling. Behandlingen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd. NB! Dersom du har hatt munnsår kan en slik behandling utløse nytt utbrudd. Vi anbefaler alle som har hatt munnsår å starte forebyggende behandling med Zovirax eller lignende 2-3 dager før behandling. Dette skal man også fortsette med under tilhelingsperioden for å unngå utbrudd.

PRIS KR. 4990,-

PÅFYLL PERMANENT MAKE-UP
NB - kun for kunder som har tatt behandlingen hos oss.

PRIS FRA KR. 1000,-

PÅFYLL PERMANENT MAKE-UP FRA ANNET STUDIO

Påfyll av permanent make-up utført hos annet studio. Prisen er ikke inkludert noe påfyll.

PRIS FRA KR. 2490,-

OPPRETTING OG KORRIGERING

Har du vært uheldig og fått permanent make-up som du er misfornøyd med? Vi kan kanskje hjelpe deg! Ta kontakt for en konsultasjon så ser vi hva vi kan gjøre. Pris på forespørsel. 

VANLIGE SPØRSMÅL

 

1. HVA ER SEMI PERMANENT MAKE-UP? 
Permanent Make-up er en form for kosmetisk tatovering.. Teknikken som benyttes til permanent Make-up refereres ofte til som "mikro pigmentering", "mikro pigment-implantasjon", ”countour Make-up”, eller "dermografi". Permanent kosmetisk Make-up teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden. BIOTEK BioResisten Colours er  allergitestede mineralfarger. Ett til to påfyll er vanligvis påkrevd etter ca 2 uker og er inkludert i prisen. BIOTEKS spesialdesignede nåler og teknikk gjør behandlingen nærmest smertefri.
 
2. HVORDAN UTFØRES BEHANDLINGEN?
Permanent Make-up utføres ved hjelp av forskjellige maskiner og metoder.
Disse prosedyrene er en prosess, som inkluderer innledende konsultasjon, påføring av pigmenter og vanligvis en eller to påfyll innen 2-3 mnd for å justere form, farge og eventuelt fargetetthet.
 
3. ER BEHANDLINGEN VIRKELIG PERMANENT? 
Tekninsk sett kalles kosmetisk pigmentering permanent, fordi fargen implanteres i dermis (lærhuden) og ikke kan vaskes bort. Allikevel, som med all tatovering, vil fargen svekkes over tid og etterhvert nesten forsvinne. Pigmentene implanteres kun ca 0,5 mm ned i huden, mens tradisjonell kroppstatovering implanteres 2 mm ned og sitter dermed mye lenger / for alltid. For å opprettholde et jevn resultat, anbefales det å fylle på etter en tid; – på bryn og lepper ofte etter1-2 år – på øyne holder det ofte med hvert fjerde år. De fleste salonger tilbyr ett påfyll til meget redusert pris innen 2 år. Etter 2 år er det ofte full pris. Hvor ofte en klient trenger påfyll avhenger imidlertid av cellefornyelsen i huden. Generelt kan man si at jo eldre man er dess lengre sitter PM (ca. 3 til 7 år)
 
4. HVA KOSTER PERMANENT MAKE-UP?
Prisene kan variere en del - normalt fra kr 4000 - kr 7000  per område.Du bør ikke velge artist etter hvem som er billigst. Dette er et håndverk som gir et resultat som varer. Pris og kvalitet henger ofte sammen.
 
5. ER DET SMERTEFULLT? 
BIOTEKS nåler og teknikk gjør at påføringen av farge går raskere og det oppleves nærmest smertefritt i forhold til mange andre systemer. Det kan for noen oppfattes som ubehagelig. Men generelt sier de fleste at det ikke gjør vondt eller at det var mye mindre vondt enn forventet. Imidlertid anbefaler vi ikke utført PM like før og under menstruasjons-perioden. 

6. ER DEN EN SIKKER BEHANDLING?
Ja, dersom du oppsøker kvalifisert PM-artist. BIOTEK er dessuten ”det best dokumenterte systemet i verden” og pigmentene har vært benyttet i over 20 år. Fargene vi benytter er EU-godkjente og bransjen har ingen indikasjon på at dette medfører noen som helst risiko.
 
7. KAN YRKET SOM PERMANENT MAKE-UP ARTIST VÆRE NOE FOR MEG?  
Mulighetene for en dyktig permanent Make-up artist er mange og varierte. Mange sykepleiere, negledesignere, make up artister, frisører, hudpleiere ol. velger å supplere med permanent Make-up for mer variasjon og ikke minst for å øke inntjeningsmulighetene. Mange finner personlig tilfredstillelse i å hjelpe andre med å kamuflere kosmetiske plager og hjelpe dem til å se best mulig ut hver dag, 24 timer i døgnet.
 
8. HVOR LANG TID TAR EN BEHANDLING?
Ca 1-2 timer pr. område; avhengig av hva som ønskes utført. 
 
9. KAN DE MED ALLERGI MOT VANLIG MAKE-UP FÅ BEHANDLING? 
Ja - BIOTEKs pigmenter inneholder ingen allergener og i praksis kan selv de med meget ømfintlig hud få PM.
 
10. HVEM PASSER DET FOR?
Kvinner og menn i voksen alder som ønsker en enklere hverdag. Behandlingen frisker opp og forsterker et konturløst ytre. Med PM blir vanlig diskrè makeup overflødig.
Spesielt godt egnet for de med DÅRLIG / NEDSATT SYN, IDRETTSUTØVERE og alle som sliter i tidsklemma.
REKONSTRUKSJON ETTER OPERASJON -  areola rekonstruksjon , samt arrkorrigering, redefinering av konturer etter ulykker eventuelt medfødte lidelser som for eksempel leppe- ganespalte
ALOPECIA – helt eller delvis manglende ansiktshår, inkludert øyebryn og/eller øyevipper
KJEMOTERAPI BRUKERE - delvis eller fullstendig hårløshet.
VITILIGO –  hudområder som mangler pigment        
ALLERGI - som ikke tåler vanlig Make-up.  
 
11. HVORDAN VIL JEG SE UT ETTER BEHANDLING?
Fargen vil umiddelbart være ganske sterk (40-50% forsvinner i løpet av første uken.) Etter dette er det normalt nødvendig med et påfyll etter 2-3 uker. Dette skal være inkludert i prisen. Det kan dessuten oppstå en midlertidig hevelse som normalt forsvinner etter 1 til 2 dager. De første dagene tilføres huden en spesialkrem for å eliminere skorpedannelse. Dessuten bør man ikke utsette huden for sol, parfymerte produkter samt badstu de første dagene etter behandling. Ved pigmentering av lepper bør du ikke røyke, drikke rødvin eller spise mat med sterk farge det første døgnet.
 
12. HVA KAN GÅ GALT?
Valg av feil farge og form er en risiko. Det er derfor viktig at du oppsøker en kvalifisert Permanent Make-up artist som benytter godkjente farger og engangsnåler for optimal hygiene. Nålene blir dessuten sløve og er ikke egnet for gjenbruk. Du bør også kreve å godkjenne et opptegnet resultat før behandlingen begynner. Alle BIOTEK utøvere har godkjent teoretisk eksamen og praktisk treningstid på minimum tre mnd, etter endt utdanning, før de kan benytte tittelen BIOTEK Permanent Makeup artist.


Har du andre spørsmål? Ikke nøl med å spørre oss her.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

©2018 Pigmentet Tatovering & Skjønnhet