PERMANENT MAKE-UP

 

ØYENBRYN

Velg mellom en rekke farger og stilarter, brynene blir tegnet til å passe ditt ansikt og etter dine ønsker. Behandlingen passer best for de som har noe hårvekst og gir et lett sminket uttrykk.  Regn med ca 1 uke tilheling hvor brynene ser mørke ut. Prisen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd.

PRIS KR. 4790-

ØYENBRYN KOMIBNASJON MICROBLADING & SHADING

Denne revolusjonerende teknikken kombinerer tradisjonell permanent make-up og microblading.

Her får du det beste av to verdener. Passer alle, er en spesielt god behandling for deg som har lite eller ingen hår. Prisen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd.

PRIS KR. 5790-

VIPPELINJE

Vippelinje er en diskret eyeliner som fremhever øynene uten å se sminket ut. Flott behandling for alle, spesielt deg som liker å gå uten sminke. Velg mellom sort eller mørk brun farge. Regn med å være hoven/rød i øynene 1-2 dager i etterkant, tilheling ca 1 uke - det anbefales ikke å bruke annen sminke de første 3-4 dagene.

PRIS KR. 2490,-

EYELINER OPPE/NEDE

Fin behandling for deg som bruker eyeliner daglig, dette gjør livet enklere! Velg selv om du ønsker en klassisk eller grafisk utførelse, med eller uten vinger. Ønsker du nedre vippelinje i tillegg til øyelokk gir dette et mer sminket utseende.

Regn med å være rød/hoven 1-2 dager i etterkant. Tilheling på ca 1 uke, det anbefales å unngå sminke i denne perioden. Prisen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd.

PRIS FRA KR. 2990,-

SHADED EYELINER

Det nyeste innen permanent make-up. Fin behandling for deg som bruker eyeliner og sminke daglig, gir et delikat sminket øye! Velg shading i den fargen som passer deg; grått, brunt, plomme eller olivengrønt.

Regn med å være rød/hoven 1-2 dager i etterkant. Tilheling på ca 1 uke, det anbefales å unngå sminke i denne perioden. Prisen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd.

PRIS FRA KR. 3790,-

LEPPELINJE & FARGE

Permanent make-up av lepper. Velg mellom en rekke farger. Form og oppretting av skjevheter blir utformet etter ditt ansikt og dine ønsker. Regn med å være hoven 2-3 dager, tilheling på ca 2 uker. De fleste opplever noe tørrhet og behov for ekstra fuktighet i 2-3 mnd etter behandling. Behandlingen er inkl. 2 påfyll innen 3 mnd. NB! Dersom du har hatt munnsår kan en slik behandling utløse nytt utbrudd. Vi anbefaler alle som har hatt munnsår å starte forebyggende behandling med Zovirax eller lignende 2-3 dager før behandling. Dette skal man også fortsette med under tilhelingsperioden for å unngå utbrudd.

PRIS KR. 4990,-

PÅFYLL PERMANENT MAKE-UP
NB - kun for kunder som har tatt behandlingen hos oss.

PRIS FRA KR. 1000,-

PÅFYLL PERMANENT MAKE-UP FRA ANNET STUDIO

Påfyll av permanent make-up utført hos annet studio. Prisen er ikke inkludert noe påfyll.

PRIS FRA KR. 2490,-

OPPRETTING OG KORRIGERING

Har du vært uheldig og fått permanent make-up som du er misfornøyd med? Vi kan kanskje hjelpe deg! Ta kontakt for en konsultasjon så ser vi hva vi kan gjøre. Pris på forespørsel. 

 
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

©2019 Pigmentet Tatovering & Skjønnhet